tiistai 7. huhtikuuta 2015

Uusia tuulia ja arvonnan voittaja


Ensimmäinen blogiarvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi seuraava kommenttia: "Valitsisin tuoksutonta pyykkiainetta uutta tulokasta varten :)". Onnittelut voittajalle, olen sinuun yhteydessä! Olen lykännyt Hugon pesua jo laittoman pitkän ajan ja tänään oli pakko ryhtyä toimeen. Hugon tassut näyttivät enemmän harmailta kuin valkoisilta ja hajukin alkoi olemaan jo sitä luokkaa, että Little Boy Finlandkaan ei suostunut enää leikkimään Hugon kanssa. 

Bichon Frise on ihana koirarotu, mutta jos haluaa päästä helpolla turkinhoidon suhteen, ei tämä ehkä ole se oikea valinta. Hugo muistutti syksyllä lähinnä katukoiraa, mutta hyvän trimmaajan ansiosta olen ruvennut pitämään Hugosta parempaa huolta. Turkkia on harjattava päivittäin ja pesu olisi hyvä suorittaa ainakin joka toinen viikko. Turkki takkuuntuu todella helposti, joten tekemistä riittää. 

Muutama viikko sitten kerroin Iltalehden haastattelussa, että en ole löytänyt suomalaista pesuainetta koiralleni. Sainkin blogiyhteistyönä kokeiluun uutta suomalaista koiranpesuainetta nimeltä Tinka. Tinka on ekologinen, biohajoava, eläinkokeeton ja vegaaninen. Tinkan löydät Facebookista. 

Hugo, kuten varmaan kaikki koirat, inhoaa pesua. Se on pahin rangaistus maan päällä hänelle ja aina kun ilmoitan Hugolle, että nyt lähdetään pesulle, hän luimistelee piiloon. Viimeinen veto ennen pesulle menoa on yrittää näyttää mahdollisimman suloiselta. Mamma onko ihan pakko!?!?!
Pesin Hugon piparmintun hajuisella shampoolla. Bichonin turkki on vaikea hoitoinen joten pesun joutuukin tekemään aina varovasti ja hankaamatta, jotta takut eivät lisäänny. Myös pesuaineella on suuri merkitys. 

Tinkan Ppiparminttu shampoo pesi Hugon puhtaaksi ja säästyimme ylimääräisiltä takuilta. Piparminttu oli kivan raikkaan tuoksuinen ja shampoosta ei jäänyt liian voimakasta hajua. 
Pitäisikö nämä viikset laittaa ojennukseen? 


Ensi viikolla on tiedossa hieman muutoksia blogin suhteen ja olenkin todella innostunut tulevasta! Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja monet ovat sanoneet ruvenneensa kiinnittämään huomioita tuotteiden ja tavaroiden alkuperään. Toivottavasti projektimme leviää ja mahdollisimman moni lähtisi tähän mukaan!

Jää kuulolle mitä ensi viikolla tapahtuu! 
2 kommenttia:

  1. Hei. Haluan kertoa, että minäkin löysin blogiisi Iltalehden kautta. Blogillasi on aivan mahtava tavoite ja minäkin aion jatkossa suosia suomalaista. T. Sarinna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sarinna ja tervetuloa lukemaan! Todella hienoa jos lähdet mukaan tavoitteeseen ja jos ei ihan näin kokonaisvaltaisesti niin ainakin osan ostoksistaan voi tehdä suomalaisena!

      Poista