lauantai 4. huhtikuuta 2015

Iloista pääsiäistä!

Meillä ei ollut tänä vuonna erityisempiä pääsiäissuunnitelmia opiskelujeni takia. Olemme vain kotosalla pyhät ja tuhoamme suklaamunia. Montakohan mignonia yksi nainen jaksaa syödä? Tämänhetkinen saldo on neljä torstaista alkaen. Olimme mieheni kanssa kuukauden syömättä karkkia, mutta nyt karkin ja varsinkin suklaan syöminen tuntuu lähtevän ihan lapasesta! 

Torstaina kun olin iltapäivällä kirjojen parissa, ovikellomme soi ja oven takana oli kukkalähetti. Työnantajani lähetti mammalomalaiselle kukkia pääsiäistervehdykseksi. Tulipa kerrassaan hyvä mieli! On jaksanut ihan erilailla opiskella kun nämä kukat ovat piristäneet pöydällä luku-urakkaa. 

Minä en tänä vuonna lähettänyt yhtään pääsiäistervehdystä, mutta sain yhden todella ihanan kortin ystävältäni. Kaikki on elämässä asenteesta kiinni, kuten kortissa neuvotaan. Savossa on tällä hetkellä harmaata ja pilvistä, mutta silti on kevättä rinnassa varsinkin kun katsoo tätä korttia. Kiitos S ihanasta kortistasi!  

Iloista pääsiäistä Savonmaalta kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä sinnekin! Pirteitä kuvia ja ihana tuo lähetin tuoma kukkakimppu, rento pääsiäistunnelma välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle! :) Tämä postaus kyllä sai hyvälle mielelle..☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria L! Jännä miten kukat saavat iloisiksi ja keltainen väri piristää! Ihanaa kun tulee kevät ja kesä ja saa nauttia luonnossakin kukista. Oikein mukavaa pääsiäistä sinulle!

   Poista
 2. Ihana idea blogille! Voisitko tehdä blogiisi esim. Sellaisen välilehden, missä lukisi tuotteista, jotka ovat suomalaisia ja/tai, jotka ovat suomessa valmistettuja. Ymmärsin, että selvittelet paljon tuotteiden alkuperää ja näin voisit jakaa tietouttasi myös meille lukijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi ja ideastasi! Voisinpa hyvinkin tehdä tällaisen välilehden ja jakaa informaatiota! Tervetuloa lukemaan!

   Poista
 3. Oii, mikä ihana kukkayllätys♡ Täällä on myös syöty suklaamunia paljon ja vähän päälle! Iloista maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi ja aurinkoista maanantaita sinnekin! Onneksi joulu, pääsiäinen, uusivuosi ja muut juhlat ovat kerran vuodessa vaan :) Ja kyllä kukat saavat hymyn huulille!

   Poista